Задача: Проведіть аналіз товарообороту і випуску продукції громадського харчування... (задача з економіки підприємства) на mavinna.narod.ru

  На главную

Задача з економіки підприємства

Проведіть аналіз товарообороту і випуску продукції громадського харчування за звітний період (тис. грн.)
Показники    Минулий рік   Звітний рік
      Плановий    Фактичний
1. Товарооборот, всього   18200   19300   -
В тому числі:         
продукція власного виробництва   -   12545   12608
купівельні товари   -   -   6972
2. Питома вага продукції власного виробництва у товарообороті, %   64   -   -
Зробити висновки. Рішення оформити за наведеною таблицею.
При аналізі необхідно визначити:
- процент виконання плану та динаміку показників товарообороту;
- питому вагу продукції власного виробництва та її зміну порівняно з планом та минулим роком.

ПОДРОБНЕЕ О ЗАДАЧЕ

Другие работы с сайта mavinna.narod.ru:

Інституціоналізація

Затримання в структурі тактичної операції при розслідуванні злочинів
Поняття і загальна характеристика організованої злочинності
Моральні засади Сімейного кодексу

Здійснення нагляду та контролю за дотриманням трудового законодавства як принцип трудового права
Основні райони проведення самодіяльних туристських походів в Україні
Євген Петрушевич

Задача з економіки підприємства

© 2011-2022  mavinna.narod.ru