Задача: Визначте планові та фактичні прибутки і рентабельність громадського харчування... (задача з економіки підприємства) на mavinna.narod.ru

  На главную

Задача з економіки підприємства

1. Визначте планові та фактичні прибутки і рентабельність громадського харчування.
2. Проведіть аналіз доходів, прибутку та рентабельності.
3. Визначте чинники, що впливають на прибуток і рентабельність.
4. Зробіть висновки.
Товаро-оборот   Доходи    Витрати   Позареа-лізаційні доходи   Позареа-лізаційні витрати
План    Факт   План в % до товарообороту   Факти-ч-на сума   План в % до товарооборо-ту   Факти-ч-на сума      
259   262,0   34   93   31,0         

ПОДРОБНЕЕ О ЗАДАЧЕ

Другие работы с сайта mavinna.narod.ru:

Кадрове забезпечення органів регіонального управління

Значення експертизи, відібрання зразків для експертних досліджень, пред'явлення для впізнання
Проблеми статистичного опису й аналізу злочинності
Права та обов'язки подружжя

Конституційні гарантії трудових прав
Пам'ятки Волині
Закони Хаммурапі

Задача з економіки підприємства

© 2011-2022  mavinna.narod.ru