Курсова: Організаційна структура управління споживчою кооперацією (робота з менеджменту) на mavinna.narod.ru

  На главную

Організаційна структура управління споживчою кооперацією

(курсова робота з менеджменту)

Вступ ... 4
1. Методологічні засади дослідження організаційної структури управління організацією ... 6
1.1. Поняття організаційної структури управління виробництвом і фактори, що її визначають ... 6
1.2. Основні види організаційних структур управління виробництвом ... 9
1.3. Типи бюрократичних структур управління виробництвом, їх особливості, переваги та недоліки ... 11
1.4. Типи адаптивних структур управління виробництвом, їх особливості, переваги й недоліки ... 19
1.5. Принципи формування організаційних структур управління виробництвом ... 22
2. Особливості організаційної структури управління споживчою кооперацією ... 24
2.1. Споживча кооперація України як елемент господарського механізму держави ... 24
2.2. Органи управління споживчою кооперацією ... 27
2.3. Ступенева структура управління споживчою кооперацією ... 28
3. Розвиток організаційної структури управління споживчою кооперацією у сучасних умовах господарювання ... 33
3.1. Основні організаційні форми та особливості управління підприємствами споживчої кооперації ... 33
Висновки і пропозиції ... 38
Література ... 40

ПОДРОБНЕЕ О КУРСОВОЙ
"Організаційна структура управління споживчою кооперацією"

Другие работы с сайта mavinna.narod.ru:
Особливості поведінки фірми в різних ринкових структурах
Особливості міжнародного руху капіталу

Фізична культура як засіб попередження хвороб
Лідерство у підлітковому віці
Види державних службовців

Організаційна структура управління споживчою кооперацією

© 2011-2022  mavinna.narod.ru