Курсова: Організація роботи буфета в готелі (робота з технологій) на mavinna.narod.ru

  На главную

Організація роботи буфета в готелі

(курсова робота з технологій)

Вступ ... 3
Розділ 1. Характеристика буфета. Класифікація його від асортименту продукції, від оснащення обладнанням, від рівні обслуговування ... 4
Розділ 2. Підготовка буфетника до роботи ... 6
Розділ 3. Порядок доставки до буфета товарів кулінарної та кондитерської продукції та правила зберігання її у буфеті ... 11
Розділ 4. Послідовність і техніка подавання відвідувачам холодних і гарячих закусок ... 15
Висновки ... 26
Список використаної літератури ... 27

ПОДРОБНЕЕ О КУРСОВОЙ
"Організація роботи буфета в готелі"

Другие работы с сайта mavinna.narod.ru:
Звіт про прибутки та збитки у бухгалтерському обліку зарубіжних країн
Джерела і шляхи зниження собівартості продукції

Порівняльний аналіз довгострокових джерел фінансування діяльності підприємства
Суть і необхідність фінансів. Фінансова система України
Керівництво та лідерство в закладах охорони здоров'я

Організація роботи буфета в готелі

© 2011-2022  mavinna.narod.ru