Аналіз сировинної бази та закупівельної діяльності на підприємстві
(курсова робота з економіки підприємства)
Вступ ... 3 Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства ... 5 Розділ 2. Методичні основи економічного аналізу сировинної бази та закупівельної діяльності ... 8 2.1. Матеріальні ресурси: види сировини і матеріалів ... 8 2.2. Сировинна база і сировинні ресурси на підприємствах харчової промисловості ... 15 2.3. Особливості використання матеріальних ресурсів на підприємствах цукрової промисловості ... 16 2.4. Аналіз ефективного використання матеріальних ресурсів ... 18 Розділ 3. Аналіз сировинної бази та закупівельної діяльності на підприємстві ... 27 Висновки ... 35 Література ... 37
ПОДРОБНЕЕ О КУРСОВОЙ
"Аналіз сировинної бази та закупівельної діяльності на підприємстві"
|