Утилізація відходів у харчовій промисловості
(курсова робота з екології)
Вступ ... 3
Розділ 1. Шляхи раціонального використання сировини в харчовій і переробній промисловості і зміцнення її сировинної бази ... 4
Розділ 2. Очищення стічних вод спиртозаводів ... 7
2.1. Переробка післяспиртової барди ... 11
2.2. Анаеробно-аеробне очищення стічних вод спиртозаводів ... 13
2.3. Баромембранне очищення стічних вод ... 16
2.4. Утилізація мелясної барди ... 18
Розділ 3. Переробка органічних відходів молокозаводів ... 21
3.1. Двоступеневе очищення стічних вод молокозаводів ... 23
Розділ 3. Удосконалення технології утилізації відходів харчових виробництв ... 28
Висновки ... 33
Література ... 34
ПОДРОБНЕЕ О КУРСОВОЙ
"Утилізація відходів у харчовій промисловості"
|