Задача: Визначте пропускну спроможність торговельного залу підприємства громадського харчування... (задача з економіки підприємства) на mavinna.narod.ru

  На главную

Задача з економіки підприємства

Визначте пропускну спроможність торговельного залу підприємства громадського харчування на рік і проведіть аналіз її використання.
Показники    Одиниця виміру   Значення показника
Площа торговельного залу   м2   100
В тому числі буфету   м2   15
Норма площі на одне посадочне місце при чотиримісних столах   м2   1,6
Торговельний зал працює:   год.   8
з них з половинним навантаженням   год.   4
Середній час обслуговування одного відвідувача   хв.   30
Робота їдальні   дні   300
Фактична реалізація страв за рік   тис. страв   375
Примітка: середня кількість страв на одного відвідувача - 2,5

ПОДРОБНЕЕ О ЗАДАЧЕ

Другие работы с сайта mavinna.narod.ru:

Життєвий шлях і соціально-політичні погляди Макса Вебера

Застосування запобіжного заходу взяття під варту
Позитивізм у кримінології: соціально-правовий аналіз
Місце сімейного права у системі права України

Дисциплінарна відповідальність за трудовим правом
Організація обслуговування в мотелі-кафе "Трембіта"
Друге Болгарське царство

Задача з економіки підприємства

© 2011-2022  mavinna.narod.ru