Якість та конкурентоспроможність продукції
(курсова робота з економіки підприємства)
Вступ ... 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти оцінки якості та конкурентоспроможності продукції ... 5 1.1. Суть та актуальність покращення якості продукції в умовах сучасного етапу господарювання ... 5 1.2. Складові та методологічні засади оцінювання якості та конкурентоспроможності продукції ... 8 Розділ 2. Стратегія управління якістю на підприємстві ... 17 2.1. Сутність та значення системи управління якістю ... 17 2.2. Стандартизація і сертифікація продукції ... 19 2.3. Зарубіжний досвід управління якістю ... 25 Розділ 3. Фактори підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ... 31 Висновки ... 35 Література ... 37
ПОДРОБНЕЕ О КУРСОВОЙ
"Якість та конкурентоспроможність продукції"
|