Курсова: Екологічний менеджмент у хлібопекарській промисловості (робота з екології) на mavinna.narod.ru

  На главную

Екологічний менеджмент у хлібопекарській промисловості

(курсова робота з екології)

Вступ ... 3
Розділ 1. Загальна характеристика хлібопекарської промисловості ... 4
1.1. Класифікація промисловості ... 4
1.2. Технологічний процес ... 6
Розділ 2. Організація екологічного управління ... 11
2.1. Методи запобігання негативному впливу антропологічної діяльності на стан навколишнього середовища та здоров'я людей ... 11
2.2. Характеристика шкідливих речовин ... 18
2.3. Засоби для визначення екологічних показників виробництва ... 21
2.4. Методи визначення екологічних показників виробництва ... 27
Висновки ... 39
Література ... 41

ПОДРОБНЕЕ О КУРСОВОЙ
"Екологічний менеджмент у хлібопекарській промисловості"

Другие работы с сайта mavinna.narod.ru:
Дитячий журнал як періодичне видання
Міжнародні відносини в період війни Північноамериканських колоній за незалежність

Комунікації в управлінні
Злочини проти власності
Облік короткострокових зобов'язань в зарубіжних країнах

Екологічний менеджмент у хлібопекарській промисловості

© 2011-2022  mavinna.narod.ru